Dela

Vårdstyrkan

"Det ska va' gött att leva"


Vill du jobba med äldre och ha förutsättningarna att få krydda tillvaro och vara kreativ? Då ska du söka dig hit. 

Vårdstyrkan grundades 2007 av Marita Eerola, som med lång erfarenhet från arbete med äldreomsorg beslutade sig för att starta en verksamhet inom äldreomsorg utöver det vanliga.

Karriärmål
Ledarskap
Utbildning

  • Individuell kompetensutvecklingsplan och fortbildning
  • Frihet och flexibilitet i arbetet
  • Ledning och chefer har specialistkunskaper inom äldreomsorg
  • Fokus på aktiviteter
  • Silviasyster Vi vill att ny kompetens och forskning kommer alla till dels. I ditt årliga medarbetarsamtal kan du själv påverka inom vilket område du vill ha fördjupade kunskaper. 


Utveckling

Som medarbetare erbjuds du kompetensutveckling i form av studieresor och olika utbildningar, vi vill att ny kompetens och forskning kommer alla till dels. Du har ett årligt medarbetarsamtal där vi beslutar om din egen kompetensutvecklingsplan. Om du exempelvis anställts för en kökstjänst och sedan vill vidareutvecklas inom Vårdstyrkan, då erbjuder vi dig utbildning. 

Det finns flera roller inom Vårdstyrkan för den som vill träna sin ledarskapsförmåga och ta mer ansvar. Exempel är gruppansvarig, samordnare, helgansvarig. 
Ledarskap 

Vårdstyrkan  grundades och drivs än idag av Marita Eerola, som har lång erfarenhet av arbete med äldreomsorg. Alla i Vårdstyrkans ledningsgrupp har specialistkompetens inom olika delar av äldreomsorgen. 

Genom vårt "årshjul", med fasta tidpunkter för exempelvis medarbetarsamtal, ser vi till att du får uppföljning och stöd i din utveckling. Utbildning

Vi ger dig möjlighet att själv påverka inom vilket område du vill ha fördjupade kunskaper. På Vårdstyrkan arbetar vi främst med interna utbildningar och webbutbildningar, men det går även att ansöka om att genomgå större utbildningar, exempelvis till Silviasyster. 

Vi har en demensundersköterska som är Silviasyster och regelbundet håller interna utbildningar. 


Frihet och flexibilitet

Här får du stor frihet men under ansvar och inom ramar. Du kan sätta din prägel på ditt arbete och vi sätter inga krav på att alla ska arbeta på exakt samma sätt. 

Som medarbetare har du nära till både besluten och till ledningen, dörren står alltid öppen och vi utvecklar Vårdstyrkan tillsammans. 


Utbildning och utveckling

Utbildning och kompetensutveckling ligger oss nära om hjärtat. I ditt årliga medarbetarsamtal kommer vi överens om en kompetensutvecklingsplan för just dig. 

För dig som arbetar i omsorgen strävar vi efter att den största delen av din arbetstid läggs på just vård och omsorg, inte service. 


”Det ska va’ gött att leva”

För att trivas på Vårdstyrkan ska du ha ett stort engagemang och gilla att göra det lilla extra. Vi arbetar utifrån devisen ”Det ska va’ gött att leva”. Vi tar inte över våra kunders liv, vi hjälper till så att personen kan och får göra det som just den uppskattar och njuter av. Vårdstyrkan grundades i november 2007 av tre kollegor och är idag ett aktiebolag med Marita Eerola, som även är företagets VD, som ägare. Hon har lång erfarenhet inom äldreomsorgen och har tidigare arbetat inom Täby kommun med just äldrevård.

Ur arbetet inom kommunen föddes idén om att skapa en verksamhet för äldrevård utöver det vanliga. Tankarna tog form i Vårdstyrkan som kännetecknas av hög kvalitet, både för vårdtagare och medarbetare. Idag ingår även Camillas hemtjänst och dagverksamhet i Täby i Vårdstyrkan-koncernen.


I korthet

  • Verksamhet: Hemtjänst, dagverksamhet, äldreboende
  • Organisationsform: Företag, privatägt
  • Verksamhetens storlek: 2 hemtjänster, 2 äldreboenden, två dagverksamheter
  • Kollektivavtal? Ja
  • Arbetskläder? Ja 

Här finns vi

Sociala medier

Lediga tjänster

Skicka en spontanansökanTack! Vi har tagit emot din ansökan. Du får mail med mer information inom kort.