Dela

Trygga Hjälpen i Hudiksvall AB

Vi är en hemtjänst med driv, energi och en fantastisk sammanhållning.
Du får ta mycket ansvar, har stor frihet och utrymme för kreativitet.

Vårt utbud av aktiviteter och tilläggstjänster gör att du kan kombinera omsorgsarbete med andra uppgifter som intresserar dig. 

Karriärmål
Flexibilitet
Ledarskap
Lokaler och omgivning

  • Stark sammanhållning och teamwork
  • "Guldstunder" - vi avsätter tid för aktiviteter och social samvaro med kunder
  • Arbete i små team med nära ledarskap
  • Moderna luftiga lokaler med relaxrum 
  • Stort utbud av extratjänster - kombinera omsorgsarbete med andra arbetsuppgifter (exempelvis trädgård eller frisör)"Visionen med Trygga Hjälpen är att alla ska kunna se med glädje på att bli äldre, få känna frihet och meningsfullhet och framförallt – ha roligt!", säger Rosie Gradin operativ chef och Roger Westerlund VD


Karriärmål

Vi ställer höga krav på dig, men du kan få mycket tillbaka. Hos oss kan du klättra i befattning men även genom att specialisera dig. För dig som arbetar med vård och omsorg finns möjlighet att intresseanmäla dig som en framtida aspirant som teamledare och vice teamledare.

Du kan också utveckla dig inom våra tilläggstjänster såsom trädgårdstjänster eller frisör. Eller varför inte komma på en egen tilläggstjänst? 


Ledarskap

På Trygga Hjälpen jobbar du i ett litet team tillsammans med sex andra kollegor där en är teamledare. Alla teamledare jobbar själva till stor del inom omsorgen och administrerar och planerar på eftermiddagarna.

Små team ger dig och kunden möjlighet att lära känna varandra och du får en trygghet med nära kollegor som du känner. Lokaler och omgivning 

Hos oss välkomnas du till härliga och luftiga lokaler. Många av oss uppskattar relaxrummet med massagestolen, där vi då och då lutar oss tillbaka en stund.

Alla omsorgsteam har egna ”hemvisten” med datorer. Dessutom finns ett fint konferensrum för möten och ett kök/fikarum med kaffe och te. Flexibilitet

För dig som jobbar i omsorgen gäller ett grundschema med inbyggd flexibilitet. Vi värnar om våra ”Guldstunder” med kunderna, som innebär att vi har 1 timme per kund och vecka avsatt för social samvaro. Vad du gör på Guldstunderna är både upp till dig och kunden. 

På Trygga Hjälpen jobbar du med mer än hemtjänst. Vi har ett stort utbud av tilläggstjänster som våra kunder kan ta del av. Man kan säga att vi är en hemtjänst, frisörtjänst, trädgårdstjänst, målartjänst… Bara fantasin och våra kunders önskemål sätter gränserna. Det innebär att du som jobbar med oss kan få kombinera ditt intresse, eller en tidigare utbildning, med ditt arbete på Trygga Hjälpen. 

Våra ledord är: Sprida trygghet, värme och glädje. Dessa gäller lika väl mot våra kunder som oss kollegor emellan. På Trygga Hjälpen jobbar du i ett litet team tillsammans med sex andra kollegor där en är teamledare.

Aktiviteter och "det lilla extra"

Vi deltar årligen i konferenser och mässor,  såsom Äldreomsorgsdagarna i Stockholm. Vi prioriterar också att hitta på helt andra aktiviteter, som vandring eller motionslopp såsom Blodomloppet. 

Varje år har vi en härlig sommarfest tillsammans med våra kunder. 

Om dig

För att trivas hos oss är du positiv, orädd och gillar att anordna aktiviteter. Social samvaro och en meningsfull vardag är viktiga delar i verksamheten.

Vi välkomnar alltid idéer kring hur vi kan utvecklas. Här är det inte bara tillåtet att bidra med lösningar, vi förväntar oss att du gör det. 


Trygga Hjälpen utför hemtjänst och erbjuder extratjänster. Idag är Trygga Hjälpen valbara i Hudiksvall, Iggesund, Enånger och Njutånger. Våra fysiska kontor ligger i Hudiksvall och i Iggesund. 

Trygga Hjälpen grundades av Irene Ilonen och Rosie Gradin. 


Vi är "fixare". Med engagerad personal som får bra kunskap, goda förutsättningar och vill ta ansvar för företagets utveckling, får vi de bästa resultaten inom alla områden.

 
 Snabba fakta: 
  • Vår verksamhet: Hemtjänst, Omvårdnad, Service, Tilläggstjänster
  • Organisationsform: Företag
  • Storlek: 400-500 kunder
  • Kollektivavtal? Ja
  • Arbetskläder? Ja 

Läs mer om Trygga Hjälpens verksamhet på Seniorval: Trygga Hjälpen på Seniorval.se

Här finns vi

Kontakt

Adress: Utängsvägen 4, 824 34 Hudiksvall


Har du frågor? Kontakta oss:

Telefon: 0650 - 10 300

Roger Westerlund, VD/verksamhetschef

E-post: roger.westerlund@tryggahjalpen.com

Rosie Gradin, vice VD

E-post: rosie.gradin@tryggahjalpen.com

Evelina Ekvall, administrativ assistent

E-post: evelina.ekvall@tryggahjalpen.com


Besök vår webbsida

Sociala medier

Lediga tjänster

Skicka en spontanansökanTack! Vi har tagit emot din ansökan. Du får mail med mer information inom kort.