Dela

Tre Stiftelser

Söker du en arbetsplats där dagarna är fyllda med aktiviteter, du har frihet att vara kreativ och du kan utvecklas och växa? Då tycker vi att du ska läsa vidare!

Vi tror på en äldreomsorg i mästarklass och gör vårt yttersta varje dag. Du som medarbetare är vår viktigaste resurs, och vi satsar på din utveckling och välmående. 

Karriärmål
Hälsa
Förmåner
Ledarskap
Digitala verktyg
Lokaler och omgivning
Aktiviteter

 • Kompetenstrappa och utbildningsprogram.
 • Veckoprogram med träningspass med egen PT.
 • Årliga medarbetardagar med inspiration, ny kunskap och omvärldsbevakning.
 • Vackra miljöer med egen restaurang och bageri.
 • Prisbelönt verksamhet.
 • Egen enhet som ordnar aktiviteter.


Din blivande arbetsplats? På Tre Stiftelser tror vi på utveckling, välmående och att våga pröva nytt. 


Karriärmål

När du jobbar med oss tar vi tillsammans fram din utvecklingsplan. Din utvecklingstrappa kopplas till din löneutveckling. Vi erbjuder bland annat: 

 • Utbildning i salutogen omsorg
 • Stipendier till medarbetare som vill utvecklas eller inspireras
 • Möjlighet att ansöka om stöd för att studera vidare till en specialistroll 
 • Varje år arrangerar vi medarbetardagar med föreläsningar, aktiviteter och inspirationHälsa

 • Gym: Vi har gym på alla boenden som ger dig möjlighet att träna på arbetstid
 • PT-träning: Vi erbjuder träning med PT under arbetstid 
 • Hälsosatsning: Vi har ett veckoschema med träningspass som du kan gå på. Passen hålls  av en personlig tränare  i våra egna gym eller utomhus. Du kan välja mellan fysisk aktivitet med ombyte, eller lättare aktivitet utan ombyte. Här finns något för alla!Ledarskap

Vi har ett gemensamt ledarskap, med två enhetschefer på varje enhet. Enligt oss är ett bra ledarskap:

 • ledare som är synliga, fysiskt närvarande, tillgängliga och nåbara 
 • ledare som är väl insatta i verksamheten och känner de boende och deras behovDigitala verktyg

På Tre Stiftelser finns ett stort intresse för den senaste tekniken och vi jobbar löpande med att inför digitala verktyg som förbättrar dagarna för oss som arbetar, och våra hyresgäster. 

Några exempel på digitala verktyg vi använder i vardagen är Appva för digital signering och boendekalender.

Vi har även infört nyckelfria lås, så varken vi medarbetare eller hyresgästerna behöver bära på nyckel. Aktiviteter och kultur 

 • Aktivitetsenhet: Vi har en speciell enhet med 4 medarbetare som organiserar aktiviteter och underhållning.
  Några exempel från 2019 är musikfestivalen Way Out Vega och besök av Glenn Hysén på Otiums nya pub 
 • Cirklar: Våra ”cirklar” är återkommande aktiviteter som våra boende kan vara med i. Exempel på teman är utbildning i ny teknik, bokcirklar eller träning. Kanske har du en idé på ett tema du skulle vilja hålla en cirkel kring?Lokaler och omgivning

På Tre Stiftelser arbetar du i vackra anrika miljöer. Vi satsar mycket på vackra trädgårdar och på vår mat och måltidsmiljö.

Alla kockar på Tre Stiftelser har restaurangutbildning.  Våra måltider tillagas i ett samarbete mellan vår egen dietist, egen stjärnkock och flera gästspelande stjärnkockar. Vi prioriterar ekologisk, närproducerad och säsongsanpassad kost. Följ våra prisbelönta kockar på Instagram.Förmåner

 • Personalrabatter: Vi på Tre Stiftelser är anslutna till förmånsportalen Benify där du kan ta del av olika exklusiva erbjudanden från kända varumärken.  
 • Medarbetarestöd: Om du någon gång skulle behöva professionell hjälp kring bekymmer i arbets- eller privatlivet har du som medarbetare hos Tre Stiftelser tillgång till kostnadsfri vägledning via Falck Healthcare. Exempel på frågor som Falck Healthcare kan ge stöd kring är relationer, stress, ekonomi, juridik och existentiella frågor. Du har möjlighet att få telefonrådgivning årets alla dagar. 

Din utveckling och välmående i fokus 

Du som medarbetare är nyckeln i vår verksamhet. Därför satsar vi mycket på dig.  Du får verktyg och resurser för att må bra och utvecklas. Är du idérik? Toppen!  Vi uppmuntrar nya idéer och initiativ. 

Här kan du läsa mer om våra medarbetarsatsningar: Tre Stiftelser storsatsar på medarbetare

Vår ovärdegrund

Tre Stiftelser bedriver salutogen omsorg, vård och service. Ordet salutogen kommer från Salus, som var hälsans och välfärdens gudinna i den romerska mytologin. Vår verksamhet utgår från det friska hos varje individ och vår omsorg utgår alltid från hyresgästens förutsättningar, önskemål och behov.Varje boende skriver en egen levnadsberättelse vid inflyttning, så att vi kan utgå från vad som är viktigt för just den personen. 

Meningsfulla dagar fyllda med aktiviteter

I vår äldreomsorg står det friska i centrum och vi fokuserar på glädje och möjligheter.  Därför har vi ett stort utbud av aktiviteter för de boende, och lokaler med stora möjligheter - här finns bland annat trädgårdar med växthus, träningslokaler, målarrum, minnesrum, restauranger som är öppna för allmänheten och en solanläggning. Vi har lokaler med stora möjligheter till aktiviteter. Bland annat en solanläggning som är populär på vinterhalvåret!


Våra ledord är meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. Läs mer om vår verksamhet och vår värdegrund här: Vår verksamhet  


Våra ledord i omsorgen är meningsfullhet, begriplighet och hanterbarhet. 


Var med och tyck till!

Att involvera dig som medarbetare är viktigt för oss. Via plattformen Winningtemp har du som medarbetare regelbundet möjlighet att tycka till och ta upp frågor som är viktiga för dig.

Tre Stiftelser bedriver salutogen omsorg, vård och service. Det innebär att verksamheten har hyresgästerna och deras hälsa i centrum. Ordet salutogen kommer från Salus, som var hälsans och välfärdens gudinna i den romerska mytologin. 


Tre Stiftelser står för verksamheten i tre olika stiftelser som sedan 1988 administreras gemensamt. De stiftelser som ingår är:

 • Stiftelsen Ålderdomshemmet i Göteborg med Vegahusen
 • Stiftelsen Göteborgs sjukhem med Änggårdsbacken
 • Stiftelsen Otium med äldreboende i BjörkekärrPå Tre Stiftelser har vi flera verksamheter som även lockar besökare utanför kretsen av närstående, såsom våra prisbelönta restauranger. Det är ett sätt att låta ”samhället” komma till oss.


Snabba fakta

 • Verksamhet: Omsorg, vård och service med inriktning på somatik, geropsykiatri och demens. Tre Stiftelser står för verksamheten i tre olika stiftelser som sedan 1988 administreras gemensamt. 
 • Organisationsform: Stiftelse 
 • Storlek: 360 lägenheter, cirka 400 medarbetare
 • Kollektivavtal? Ja 
 • Arbetskläder? Ja

Läs mer om våra olika verksamheter på Seniorval.se:
Tre Stiftelser på Seniorval 

Här finns vi

Kontakt

Besöksadress:

Per Dubbsgatan 4,  413 46 Göteborg

Sociala medier

Lediga tjänster

Skicka en spontanansökan