Dela

Olivia Hemomsorg AB

Vi stöttar varandra och har kul tillsammans! Vi tror på ledarskap som bygger på ömsesidig tillit och engagemang.

Inom Olivia Hemomsorg kan du arbeta inom flera olika tjänster, exempelvis kombinera hemtjänst och boendestöd.

Du får ett förmånspaket med rabatter och erbjudanden, friskvårdsbidrag och utbildning. 

Karriärmål
Flexibilitet
Förmåner
Digitala verktyg
Utbildning

På Olivia Hemomsorg stöttar vi varandra, hjälps åt, firar bra insatser och hittar tillfällen att ha kul och trevligt tillsammans. Här får du bland annat: 

 • Förmånsportal med rabatter och erbjudanden 
 • Trygghet: nära samarbete med fackförbundet Kommunal
 • Stöd i arbetet via vårt eget ledningssystem
 • Utvecklingsmöjligheter inom en snabbt växande organisation med flera olika verksamhetsområden

Förmåner 

Vi har en egen förmånsportal där du som anställd får rabatter och erbjudanden. Exempel är rabatt på träningskort, livsmedel, hotell och spa. Förmånsportalen fylls på löpande. 

Vi erbjuder friskvårdsbidrag om 2 000 sek per år.


 

Utveckling

 • Rör dig inom koncernen: Olivia Hemomsorg tillhör Team:Olivia, en koncern med över 50 bolag. Det ger dig möjlighet att söka nya roller eller praoa i helt andra verksamheter.
 • Pedagogisk hemomsorg: Utveckla dina kunskaper inom pedagogik och omsorgsarbete.   
Utbildning

 • Vår egen kunskapsbank: Vi vill att kunskap ska vara lättillgängligt, kärnfullt, enkelt formulerad. Du som medarbetare har tillgång vår digitala kunskapsbank via telefonen, som vi kallar Oliver. 

 • Kompetensutveckling:  Inom hemtjänsten jobbar vi löpande med att utvecklas tillsammans och lära oss av varandra. Vi har veckovisa och månadsvisa samlingar under olika teman, exempelvis bemötande eller Lex Maria. Varje arbetspass inleds med en gemensam uppstart. 

 

Digitala verktyg

På Olivia arbetar du med mobilen som verktyg.

Schemaplaneringssystem: Via Mobil Omsorg kan se ditt schema och vilka rutiner som ska utföras hos din kund. 

Ledningssystem stöttar dig i vardagen: Via vårt eget ledningssystem Oliver dokumenterar du avvikelser. Här kan du även läsa nyhetsbrev, ta del av utbildningar, medarbetarhandbok och våra checklistor. Vi som arbetar på Olivia Hemomsorg har tillsammans valt ut 14 akuta situationer som vi vet kan skapa osäkerhet eller otrygghet. För varje sådan situation finns stödpunkter som du har tillgång till i mobilen. 

Din anställning: Via mobilappen Quinyx ser du dina löneutbetalningar, pensionsavsättning, schema och som vikarie kan du önska pass. Du ansöker även om semester via Quinyx.  
Flexibilitet

 • Inom Olivia kan din anställning innefatta arbete på flera olika enheter, beroende på vilken tjänstgöringsgrad du önskar.
 • Du kan även växla mellan olika tjänster, exempelvis i kombinera arbete inom boendestöd och hemtjänst. 

Vård och omsorg om äldre personer är inte ett enkelt jobb, oavsett roll. Ingen dag är den andra lik, och det ställer höga krav på att du är flexibel och har ett lösningsorienterat sätt att arbeta. 

På Olivia Hemomsorg stöttar vi varandra, hjälps åt, firar bra insatser och hittar tillfällen att ha kul och trevligt tillsammans.

Vi värdesätter din trygghet och har ett nära samarbete med fackförbundet Kommunal.

Scheman som gör dina dagar enklare

För dig som arbetar i hemtjänsten vill vi att motverka stress, och ge dig mer tid hos din omsorgstagare. Därför lägger vi stort fokus på att skapa genomtänkta scheman. Via appen appen Mobil Omsorg får du ett schema inom ett litet geografiskt område med rätt gångtider. 

Var med och utveckla Olivia Hemomsorg!

Vi jobbar mycket med utvecklingsprojekt för att förändra, förbättra och utveckla vår verksamhet.  Delta i något av våra utvecklingsprojekt för att skaffa dig värdefull erfarenhet och växa i din roll.  

Team Olivia är en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Sverige, Norge och Danmark. Verksamheten bedrivs nära kunderna där våra bolag finns etablerade under lokala varumärken. 

Vi samarbetar i team - vi utvecklas tillsammans och arbetar mot gemensamma mål. Din delaktighet och ditt engagemang tas tillvara hos oss!

Vi erbjuder en pedagogisk lärplattform, arbetar efter en bemötandekodex,  kontinuerlig kunskapsutveckling, oavsett anställningsform. 

 • Verksamhet: Hemtjänst, avlösning, ledsagning, boendestöd & hushållsnära tjänster.

 • Organisationsform: Företag. Olivia Hemomsorg tillhör koncernen Team:Olivia, en av de största privata aktörerna på omsorgsmarknaden i Norden.   
 • Storlek: 15 lokalkontor i Sverige 
 • Kollektivavtal? Ja 
 • Arbetskläder? Ja


Läs mer på vår hemsida:  www.oliviahemtjanst.se

Här finns vi

Kontakt


Sociala medier

Lediga tjänster

Skicka en spontanansökanTack! Vi har tagit emot din ansökan. Du får mail med mer information inom kort.