Dela

Attendo

Vill du utveckla framtidens viktigaste bransch med oss?

Söker du en arbetsplats där du faktiskt kan vara med och påverka, där din kompetens, ditt driv och engagemang kommer göra stor skillnad? Då har du kommit rätt! 

Attendo är ett av Nordens ledande och äldsta omsorgsföretag. Företaget växer och vi behöver därför fler skickliga medarbetare som kan vara med och utveckla välfärden tillsammans med oss.

Karriärmål
Förmåner
Ledarskap
Utbildning



Karriärmål
Hos oss finns goda chanser att utvecklas och göra karriär. Många av våra verksamhetschefer har en gång börjat på Attendo som undersköterska eller sjuksköterska.



Utbildning
På Attendo har du goda möjligheter att utvecklas, både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Som anställd hos oss har du tillgång till vår utbildningsfond. 



Förmåner
Som anställd i Attendo har du tjänstepension och försäkringar i enligt med de kollektivavtal som är tecknade mellan Vårdföretagarna och de olika fackförbunden. Vi erbjuder även förmåner som t.ex. friskvårdsbidrag och personalrabatter m.m.



Ledarskap

När du börjar hos oss får du en individuell introduktionsplan och en handledare som introducerar dig i företaget och vårt arbetssätt.

På Attendo har du goda möjligheter att utvecklas, både på ett personligt plan och i din yrkesroll. Som anställd hos oss har du tillgång till vår utbildningsfond.

Attendo är idag en av de största arbetsgivarna inom äldreomsorg och vi satsar på att vara marknadens bästa arbetsgivare. Vi erbjuder en trygg anställning, och vi är medvetna om hur viktig trivseln är för en bra arbetsprestation, därför arbetar vi alla tillsammans systematiskt för en god arbetsmiljö.

Vad är god omsorg? Det ligger förstås i betraktarens ögon. På Attendo är vi övertygade om att en god omsorg måste kombinera det bästa av två världar; systematiskt kvalitetsarbete och mänsklig omtanke. 

Välutvecklade kvalitetssystem
Hos oss arbetar du med ett av branschens mest välutvecklade kvalitetssystem. Vi arbetar systematiskt med såväl teknisk och strukturell kvalitet som med fokus på att den enskilde ska vara riktigt nöjd.

Var med och påverka
Hos Attendo arbetar du nära din chef och är med och påverkar utvecklingen av din arbetsplats. Förutom det dagliga arbetet är du med och tar fram idéer för att förbättra verksamheten. 

Stor variation i arbetsplatser och roller
Attendo har ca. 700 verksamheter i hela Norden. Inom äldreomsorgen kan du jobba i hemtjänsten, hemsjukvården eller på äldreboende. Vi har olika former av äldreboenden bland annat livsstilsboenden med särskild inriktning såsom Sport och Spa, Utevistelse och Trädgård samt Kultur och Nöje. 

I våra team ingår undersköterskor, vårdbiträden, sjuksköterskor och annan legitimerad personal. 

I
 Sverige är vi även verksamma inom LSS & IOF.

Våra värderingar

 • Omtanke: För oss betyder omtanke bland annat att vi får människor att känna trygghet och säkerhet.

 • Engagemang: För oss betyder engagemang bland annat att vi visar framåtanda och alltid försöker att överträffa förväntningar.

 • Kompetens: För oss betyder kompetens bland annat att vi är stolta över att vara kvalitetsledande och att vi gärna visar våra resultat öppet.



 • Verksamhet: Utöver äldreomsorg erbjuder Attendo omsorg för personer med funktionsnedsättning, individ- och familjeomsorg. 
 • Organisationsform: Privat företag 

 • Storlek: Cirka 700 verksamheter i hela Norden och mer än
  27 000 medarbetare

 • Kollektivavtal: Ja

 • Arbetskläder: Ja

 • Friskvårdsbidrag: Ja

Här finns vi

Kontakt

Besöksadress huvudkontor:

Vendevägen 85A, Danderyd, Stockholm


Har du frågor, tveka inte att höra av dig!

Centrala rekryteringsenheten
cr@attendo.se


Besök Attendos hemsida

Sociala medier

Lediga tjänster

Bevaka jobb