Dela

Adonis Omsorg

Välkommen till Adonisfamiljen, den lilla hemtjänsten med det stora hjärtat!

Vi är en liten verksamhet under utveckling som sätter kvalitet, trivsel och ditt välmående främst. 

Vi har låg sjukfrånvaro tack vare att vi satsar extra mycket på stöttande chefer och scheman som fungerar med ditt övriga liv. Vi har inga delade turer och är en av få hemtjänster där du har möjlighet att arbeta dagtid under veckodagar. 

Flexibilitet
Förmåner
Ledarskap
Inga delade turer

  • Liten personlig verksamhet med positiv energi
  • Stark sammanhållning, stöttande chefer som är aktiva i verksamheten 
  • Bra scheman, möjlighet att arbeta mån-fre utan helgtjänstgöring 
  • Inga delade turer 
  • Frihet att utforma dina dagar så att de passar både dig och kunden 
  • Vi hittar på aktiviteter ihop, aw:s, restaurangbesök och liknandePå Adonis omsorg har du möjlighet att få ett schema och tjänstgöring som passar dig. Vi har scheman med arbetstider lagda enbart på dag, kväll eller helg om du önskar det. 


Inga delade turer

Vi har inga delade turer. Det innebär att du alltid arbetar sammanhängande arbetspass. Du har även möjlighet att önska att arbeta enbart dag, kväll, natt eller helg. 


 

Ledarskap 

Chefer och personal jobbar tätt ihop och samarbetar. Om någon är sjuk eller det saknas personal hoppar ofta en chef in och täcker upp. Tvättstugan är uppdelad mellan alla på enheten, oavsett position. Din chef inom Adonis ska veta lika mycket som personalen om kunderna. På så sätt kan de alltid stötta och hjälpa till. 


Förmåner 

Vi har kick-off och någon aktivitet varannan månad, då vi till exempel gör något roligt eller går ut och äter ihop. För att bryta vardagen har vi kul tillsammans och behåller på så vis vår fina sammanhållning. Flexibilitet 

Vi tror på eget ansvar med frihet att själv utforma din dag och omsorgen på ett sätt som kunden vill ha det, och som fungerar för dig. 

Ditt välmående är viktigt 

Vi är måna om att växa utan att tumma på varken kundernas nöjdhet eller nöjdheten bland medarbetare. Vår vision är en så bra kvalitet som möjligt i omsorgen, samtidigt våra medarbetare mår bra och trivs. 

Vi tror på eget ansvar och litar på dig 

Vi tror på eget ansvar. Här jobbar vi med människor. Varje besök kan se olika ut beroende på hur kunden mår just den dagen. Därför ger vi dig frihet att utforma dina dagar utifrån vad som fungerar just den dagen för dig och kunden. 

Chefer som stöttar och är med i det dagliga arbetet

På enheterna samarbetar vi allihop, oavsett position. Din chef kan hoppa in om det är någon som blir sjuk och du har alltid stöd i dialogen med kunden eller anhöriga om det uppkommer frågetecken


Mindre personalgrupper på samma schema ger trygghet för dig och för kunden

De flesta som jobbar hos oss arbetar måndag till fredag. Genom att ha mindre personalgrupper med samma schema så lär vi känna varandra och våra kunder, vilket ger trygghet både till dig och kunden. 


Överlämningar och gemensam lunch ger god sammanhållning 

Vi har en gemensam överlämning mellan varje pass och avsatt tid för gemensam lunch, även om du självklart väljer själv om du vill äta på kontoret eller ute.

Adonis omsorg erbjuder hemtjänst till personer i Stockholms innerstad

Vi är den lilla hemtjänsten, med det stora hjärtat.

Vi är ett mindre hemtjänstföretag vilket gör att vi kan erbjuda våra kunder en personlig hemtjänst där vi ofta besöker samma  omsorgstagare. På så sätt lär du känna dina kunder.

  • Vår verksamhet: Hemtjänst 
  • Organisationsform: Företag
  • Kollektivavtal? Ja
  • Arbetskläder? Ja

Läs mer om Adonis omsorg på Seniorval: Adonis omsorg på Seniorval.se

Här finns vi

Kontakt

Har du frågor? Hör av dig!

Soraya Mastalli

Soraya.mastalli@adonisomsorgab.se

076-317 90 08


Besöksadress:

Erik Dahlbergsgatan 29, Stockholm


Besök Adonis Omsorg på Seniorval.se

Lediga tjänster

Skicka en spontanansökanTack! Vi har tagit emot din ansökan. Du får mail med mer information inom kort.