Samarbeta med oss

Go Care samarbetar med arbetsgivare som tillsammans med oss vill inspirera fler att välja ett jobb i äldreomsorgen och aktivt jobba med sitt medarbetarerbjudande. 

Så löser vi rekryteringsutmaningen


Totalt uppskattas svensk äldreomsorg behöva tusentals nya medarbetare de kommande åren. Antalet äldre i samhället ökar kraftigt samtidigt som vi kommer ha stora pensionsavgångar. Men det behövs inte bara fler medarbetare, det behövs personer med rätt profil och kompetens. Vi måste också motivera duktiga personer som redan är i sektorn att stanna. 


Vi frågade er i branschen vad som krävs för att lyckas. Svaret var förändra bilden av jobb inom äldreomsorgen. 


Vi har dagligen kontakt med medarbetare som trivs och ger en annan bild än den som ofta syns i media. De berättar om en spännande, utvecklande och rolig bransch fylld av möjligheter. Vid sidan om att åtgärda strukturella brister i äldreomsorgen behöver vi lyfta dessa delar för att utveckla sektorn. Go Care finns för att visa möjligheterna i äldreomsorgen. 


Vi hjälper arbetsgivare att: 

  • Attrahera fler 
  • Visa vad ni erbjuder
  • Nå ut till rätt kandidater 
  • Inspirera medarbetare

Vill du veta mer?


Att vara en del av initiativet Go Care är enkelt och kan anpassas utifrån vad just ni behöver. Nyfiken på hur ett samarbete kan vara upplagt? Hör gärna av er så pratar vi om hur läget är hos er och ser vad vi kan bidra med. 

Fråga även gärna dem som vi redan samarbetar med vad de säger. 

Hitta era drömkandidater till sommaren med oss!


Inför sommaren driver Go Care en kampanj för att inspirera fler att sommarjobba i äldreomsorgen. Syftet är att väcka intresse och guida rätt profiler in i äldreomsorgen. Missa inte att vara en del av kampanjen 2021. Mer information om hur era jobbannonser kan synas i kampanjen hittar ni här.
Kontakta oss


PERNILLA KRISTOFFERSSON,

INITIATIVTAGARE

tel: 0708 800 669

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Samarbeta med oss!

Go Care samarbetar med arbetsgivare som vill inspirera fler att välja ett jobb i äldreomsorgen och som aktivt jobbar med sitt medarbetarerbjudande.
Vill du veta mer? Mejla info@go-care.se eller läs mer här.