Kontakta oss
 • Tillsammans jobbar vi
 • bredare
 • bättre
 • billigare

  Tillsammans jobbar vi bredare, bättre, billigare

  Vi vet att samlad kraft är en nyckel för att lyckas attrahera fler till vård och omsorg. Bara i år har Go Care sammanfört idéer, lärdomar och resurser från +50 arbetsgivare och intresseorganisationer. 

  ”En viktig del i samarbetet har varit att ta del av den tonalitet Go Care har mot målgruppen. Kommunikationen inklusive ordval och bilder har en framåtanda och energi som är viktig i relation till dem vi vill nå ut till.”
  Josefine Johansson, Kommunikatör Mjölby kommun
  ”Med kreativitet, nyfikenhet, kompetens, och en vilja att förändra stödjer Go Care oss i vårt arbete med vårt tids största utmaning – kompetens­försörjningen. Förutom att Go Care är en stor inspirationskälla får vi även ta del av och använda det material de skapar. Detta ger resultat, det ger oss fler engagerade och härliga kollegor.”
  Cathrine Hellström Rosenlöf, Enhetschef Planering och Rekrytering i Kungälvs kommun
  ”Äldreomsorgen står inför en av de största utmaningar vi har sett inom offentlig sektor, kompetensförsörjningen. Där måste vi hitta nya arbetssätt och kreativa lösningar på alla fronter. Här ger vårt samarbete med Go Cares oss mycket inspiration och konkreta verktyg. Vi ser att det ger resultat, t.ex. lyckades vi till sommaren rekrytera många bra vikarier.”
  Annelie Sköld, Verksamhetschef Socialförvaltningen, Äldreomsorgen, Bollnäs kommun
  ”Vi har inspirerats mycket av vårt samarbete med Go Care och tack vare det lyckades vi bra med rekryteringarna inför sommaren."
  Bitte Westerlund, Områdeschef Hemtjänst Arjeplogs kommun
  ”Innan vi hade Go Care hade vi inget tydligt budskap, vi hade inget att visa upp. Skillnaden nu är att vi har bra material och är tydliga i vad vi ska prata om – det väcker intresse från rätt kandidater!”
  Caroline Eriksson, Chef för insatser i ordinärt boende,
  Stenungsunds kommun
  "Tillsammans med Go Care kan vi visa karriärvägar i äldreomsorgen."
  Benjamin Kainz & Arvid Morin, grundare Ung Omsorg
  "Vi har inte råd att misslyckas med rekryteringen och vi ser att det vi investerar i rekrytering får vi tillbaka flera gånger om. Samarbetet med Go Care lönar sig verkligen."
  Maria Eliasson, Enhetschef hemtjänst, Vårgårda kommun
  ”Vi måste hela tiden jobba aktivt för att visa vad äldreomsorgen erbjuder. Genom samarbetet med Go Care får vi på ett resurseffektivt sätt tillgång till material som vi kan använda oss av i vårt arbete.” 
  Tobias Westergaard, Verksamhetsstrateg Södertälje kommun
  "En bonus med samarbetet är att det också engagerar medarbetarna i rekryteringen."
  Veronica Svalenström, Socialchef i Arjeplogs kommun
  "Samarbetet med Go Care hjälper oss att belysa de attraktiva delarna i yrket och ger oss mycket inspiration och bra verktyg i vår rekryteringsprocess. Go Care marknadsför yrket på ett positivt och informativt sätt och kontakten genomsyras av bra dialoger, snabb återkoppling samt gott stöd i våra processer."
  Malin Larsson, Enhetschef Socialtjänsten Uddevalla kommun
  "Genom Go Care får vi bättre träffsäkerhet. Hellre ett fåtal riktigt bra ansökningar än massor som ändå inte är aktuella."
  Fredrik Alm, verksamhetschef, Vasahemmet

  Framgångs­faktorer rekrytering till vård- och omsorg

  Så hjälper vi er att...

  Hitta era drömvikarier till sommaren med oss!

  Vill ni attrahera fler vikarier med rätt profil till sommaren 2024? Gör som 60-talet andra arbetsgivare, var med i Go Cares kampanj för sommarjobb inom vård och omsorg.

  LÄS MER

  Nätverk för kompetens­försörjning

  7 maj är nästa nätverksträff för medlemmar "Så får du stjärnvikarierna att stanna och göra en långsiktig karriär" 

  Läs mer

  Framgångsrik rekrytering sparar pengar!

  Läs hur här

  400 000 har sökt efter jobb i äldreomsorgen på Go Care

  Missa inte chansen att visa vad ni erbjuder för personer som söker i er region.

  Till ­­jobbsöket

  Vi är Go Care

  Vi i teamet på Go Care har lång erfarenhet från olika roller i vård och omsorg och ett stort engagemang. Här kan du läsa mer om oss och du hittar såklart våra kontaktuppgifter.

  Läs mer

  Bli en del av Go Care

  Nyfiken på hur Go Care kan hjälpa er hitta ert GO i kompetensförsörjningen till vård och omsorg? Hör gärna av er så pratar vi om hur läget är hos er och ser vad vi kan bidra med.

  Kontakta oss