Samarbeta med oss

Go Care samarbetar med arbetsgivare som tillsammans med oss vill inspirera fler att välja ett jobb i äldreomsorgen och aktivt jobba med sitt medarbetarerbjudande. Tillsammans visar vi möjligheterna i äldreomsorgen. 

Så löser vi rekryteringsutmaningen


Äldreomsorgen är den välfärdsbransch som kommer behöva flest nya medarbetare de kommande åren när antalet årsrika i samhället ökar kraftigt. Men det behövs inte bara fler medarbetare, det behövs personer med rätt profil och kompetens. Vi måste också motivera duktiga personer som redan är i sektorn att stanna. 


Se denna korta film om hur vi jobbar för att hjälpa er att lyckas!


Sommarvikarier

Har ni särskilda utmaningar med att få rätt och tillräckligt många vikarier till sommaren? Go Care driver en specifik kampanj för sommarjobb i äldreomsorgen. Läs mer om den här! Vill du veta mer?


Att vara en del av initiativet Go Care är enkelt och kan anpassas utifrån vad just ni behöver. Nyfiken på hur ett samarbete kan vara upplagt? Hör gärna av er så pratar vi om hur läget är hos er och ser vad vi kan bidra med. Här hittar du våra kontaktuppgifter. 

Fråga även gärna det 50-tal arbetsgivare som vi redan samarbetar med vad de säger.   


Våra samarbetspartners
Hitta era drömkandidater till sommaren med oss!


Varje år driver Go Care en kampanj för att inspirera fler att sommarjobba i äldreomsorgen. Syftet är att väcka intresse och guida rätt profiler in i äldreomsorgen. 

Se denna film om hur kampanjen kan hjälpa er att hitta vikarier.
Ett 50-tal arbetsgivare runt om i landet medverkar redan i dag i kampanjen. Förra året hade vi över 54 000 visningar av jobbannonser. Så det är en unik chans att nå ut till fler kandidater. Vill ni också vara med?

Hör gärna av er till info@go-care.se eller ring 0708 570 080.


    Sommarjobbskampanj 2023 "Joy has no age"