Samarbeta med oss

Go Care samarbetar med arbetsgivare som tillsammans med oss vill inspirera fler att välja ett jobb i äldreomsorgen och aktivt jobba med sitt medarbetarerbjudande. 

Så löser vi rekryteringsutmaningen


Totalt uppskattas svensk äldreomsorg behöva tusentals nya medarbetare de kommande åren. Antalet äldre i samhället ökar kraftigt samtidigt som vi kommer ha stora pensionsavgångar. Men det behövs inte bara fler medarbetare, det behövs personer med rätt profil och kompetens. Vi måste också motivera duktiga personer som redan är i sektorn att stanna. 


Vi frågade er i branschen vad som krävs för att lyckas. Svaret var förändra bilden av jobb inom äldreomsorgen. 


Vi har dagligen kontakt med medarbetare som trivs och ger en annan bild än den som ofta syns i media. De berättar om en spännande, utvecklande och rolig bransch fylld av möjligheter. Vid sidan om att åtgärda strukturella brister i äldreomsorgen behöver vi lyfta dessa delar för att utveckla sektorn. Go Care finns för att visa möjligheterna i äldreomsorgen. 


Vi hjälper arbetsgivare att: 

  • Attrahera fler 
  • Visa vad ni erbjuder
  • Nå ut till rätt kandidater 
  • Inspirera medarbetare

Vill du veta mer?


Att vara en del av initiativet Go Care är enkelt och kan anpassas utifrån vad just ni behöver. Nyfiken på hur ett samarbete kan vara upplagt? Hör gärna av er så pratar vi om hur läget är hos er och ser vad vi kan bidra med. 

Fråga även gärna dem som vi redan samarbetar med vad de säger. 


Hitta era drömkandidater till sommaren med oss!


Sommaren 2021, drev Go Care kampanjen En annan typ av resa för att inspirera fler att sommarjobba i äldreomsorgen. Syftet var att väcka intresse och guida rätt profiler in i äldreomsorgen. 

Som en dela av kampanjen ordnade vi också Sveriges första nationella event för att välkomna sommarvikarier till sektorn. Här fick kandidaterna möta: Kakan Hermansson, influencer, programledare och konstnär och som började sin karriär i äldreomsorgen, Socialminister Lena Hallengren, stjärnvikarierna Hampus Juhlin och Azra Umerovska, Oscar Höglund, medgrundare och VD Epidemic Sound, Emma Lindgren, Nordenchef Ashoka, Alma Mazlan, prisbelönt chef i Gislaveds äldreomsorg, och Bashir Amiri och Elma Sabic som båda hittade sitt drömjobb när de sommarjobbade i äldreomsorgen.

Hampus Juhlin tog också plats i Nyhetsmorgon i TV4 och berättade varför han rekommenderar att fler unga borde testa att jobba i äldreomsorgen. Se klippet med Hampus här

Inför sommaren 2022 kommer vi på Go Care fortsätta detta arbete med en rad spännande aktiviteter. Vi återkommer med mer information om den inom kort, så stay tuned…
Kontakta oss


PERNILLA KRISTOFFERSSON,

INITIATIVTAGARE

tel: 0708 800 669

Lorem Ipsum has been the industry's standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged.

Samarbeta med oss!

Go Care samarbetar med arbetsgivare som vill inspirera fler att välja ett jobb i äldreomsorgen och som aktivt jobbar med sitt medarbetarerbjudande.
Vill du veta mer? Mejla info@go-care.se eller läs mer här.