Dela

Vardaga

Vi är i ständig utveckling och söker dig som vill växa med oss – tillsammans gör vi världen lite bättre, en människa i taget!


Hos oss får du engagerade kollegor, duktiga chefer, utbildningar, karriärmöjligheter samt flera förmåner. 

Karriärmål
Extra förmåner
Ledarskap
Digitala verktyg
Utbildning

 • Utbildning via vår egen utbildningsorganisation Lära
 • Ledarskapsutbildade chefer och små arbetsgrupper
 • Förmånsportal med rabatter och förmåner
 • Digitala hjälpmedel ger mer tid till omsorg
 • Karriär- och utvecklingsmöjligheterVäx med oss! Som medarbetare på Vardaga har du tillgång till en mängd kurser och utbildningar genom vår egen utbildningsorganisation LäraKarriärmål

Du kanske vill bli bättre på det du gör idag, få specialistkunskaper, göra karriär som chef eller vara med och utveckla en ny omsorgsmetod? Vi erbjuder många  karriärmöjligheter. 

 • Chefsroller: Ett viktigt mål inom Vardaga är att 7 av 10 chefer ska utvecklas och rekryteras internt år 2021. 
 • Utvecklingsprojekt: Vardaga driver många spännande utvecklingsprojekt, som leds av oss inom organisationen. Exempel kan vara nya omsorgsmetoder eller ny teknik. 

Extra förmåner

Som anställd inom Vardaga kan du ta del av vår förmånsportal ”Ambea för mig". Här får du erbjudanden om rabatter på exempelvis kollektivtrafik, matkassar på nätet och biobiljetter. Många av dessa erbjudanden kan även komma din familj tillgodo.

Du får ett årligt friskvårdsbidrag, och för dig som arbetar i omsorgen finns skobidrag. Du omfattas självklart av kollektivavtal med tjänstepension.


Ledarskap 

Ett inspirerande ledarskap och bra stöd tror vi är avgörande för att trivas och utvecklas på jobbet. 

Vi har en uttalad ambition att ha små arbetsgrupper. Inom Vardaga får chefer löpande ledarskapsutbildningar och vi utvärderar vårt ledarskap årligen. Du har också tillgång till en etikombudsman. Hit vänder du dig om du har funderingar eller upplever brister. 

Utbildning

Vi vill utveckla branschens bästa medarbetare, och ge dig kollegor som har hög kompetens och kunskapsnivå. 

 • Utbildning via Lära: Genom vår utbildningsorganisation Lära får du och ditt team gå kurser och utbildningar. 
 • Undervisa inom Lära: Lära rekryterar majoriteten av sina undervisare internt. Inom Lära finns den uppskattade Demensakademin.
Digitala verktyg

Rätt digitala verktyg förenklar dina dagar och ger mer tid till omsorg.

 • Just nu digitaliserar vi dokumentation och administration ute i verksamheterna.
 • Vi gör även spännande test av teknik som förgyller dagarna för våra boende. Självklart leds utvecklingsprojekten av duktiga medarbetare från Vardaga, som brinner för ny teknik. Kanske är det du?

Vi satsar helhjärtat på att du ska omges av engagerade medarbetare, god gemenskap och närvarande ledare som deltar i det dagliga arbetet. Vår kultur genomsyras av våra värderingar - respekt, ansvar, enkelhet och kunskap.

Som medarbetare får du tillgång till extra förmåner och många utvecklingsvägar. Kanske vill du växa i din roll, eller testa något helt nytt? Vårt sätt att ge omsorg

Vår omsorg utgår ifrån det vi kallar Den goda dagen. Varje dag ska kännas meningsfull och innehållsrik, både för de boende och för dig som medarbetare. På Vardaga är måltiden och doften av matlagning viktiga inslag som skapar välmående och trivsel. Vi tillreder mat och bakar regelbundet på våra boenden. 

En trygg arbetsplats 

Vi har stark samverkan med fackliga organisationer. Idag har vi fyra arbetstagarrepresentanter i vår styrelse. Trygghet och trivsel avspeglas i våra medarbetarenkäter, där vi årligen utvärderar vår arbetsmiljö. Vi gör även flera andra årliga utvärderingar av vår arbetsmiljö.

 • Organisationsform: Företag. 
 • Vardaga är en del av Ambea. Inom Ambea finns även utbildningsorganisationen Lära samt Nytida som arbetar med stöd för den som har psykosocial problematik eller funktionsnedsättning. Som medarbetare på Vardaga kan du röra dig mellan våra enheter. 
 • Storlek: Ca 80 enheter 
 • Kollektivavtal? Ja
 • Arbetskläder? Ja

Här finns vi

Sociala medier

Lediga tjänster

Bevaka jobb