Dela

Basic Care Unit

Vi är Sveriges enda hemtjänst med egen vårdcentral.  Basic Care är ett snabbväxande familjeföretag med hög kundnöjdhet. 

Här lägger vi stor värdering vid att du ska trivas och känna av den familjära stämningen. Du får en årlig lönerevision och möjlighet att få stöd till utbildning.

Flexibilitet
Förmåner
Utbildning

Vi satsar mycket på dig som medarbetare, bland annat genom årliga lönerevisioner och stöd till utbildning.

 • Familjeägt och personligt
 • Höga snittlöner och årlig lönerevision
 • Stöd till utbildning
 • Egen vårdcentral
 • Hög kundnöjdhet. Utsedda till den bästa hemtjänsten i Jönköping 2010, 2011 2016. 


Vi stöttar gärna dig som är intresserad av vidareutbildning, exempelvis genom att bekosta kurslitteratur eller ordna så att arbetstiderna kan kombineras med studier. 

Basic Care är Sveriges enda hemtjänst med egen vårdcentral. Här finns läkare, psykolog, sjukgymnast och sjuksköterskor.  När du arbetar här kan du snabbt ge din omsorgstagare den hjälp den behöver, oavsett behov.

 • Verksamhet: Hemtjänst och hushållsnära tjänster
 • Organisationsform: Företag, familjeägt
 • Verksamhetens storlek: 1 enhet. I omsorgen arbetar vi uppdelat på 12 stadsdelsområden, för att hålla en hög kontinuitet. Vi utgår alla från samma kontor.
 • Kollektivavtal? Ja
 • Arbetskläder? Ja

Förmåner 

 • Konkurrenskraftiga lönenivåer och årlig lönerevision
 • Alla medarbetare på Basic Care har tillgång till privat sjukvård via vår företagshälsovård. Det innebär att du snabbt kan få hjälp med eventuella hälsoproblem. Du har tillgång till bland annat läkare, sjukgymnast, psykolog och kurator. 


Utbildning

Som medarbetare på Basic Care vill vi att du ska utvecklas i din roll. Vi bidrar gärna till din utbildning genom att bekosta din kurslitteratur och skapa ett schema som går att kombinera med studier. 


Flexibilitet

 • Som timanställd har du stor möjlighet att utforma ditt eget schema. Du tar jag eller nej till lediga pass, och har möjlighet att både välja hela veckoscheman och enstaka pass. 
 • Du som arbetar heltid och är tillsvidareanställd arbetar med ansvar för ett av våra tolv stadsdelsområden. Du har ansvar för ett antal omsorgstagare och ansvarar själv, med stöd av vår processledare, för att utforma ett schema som passar både dig och omsorgstagaren. 

Vi är en familjeägd verksamhet som värnar om dig som medarbetare. Vi hjälper dig att utvecklas och stöttar kompetensutveckling och fortbildning. 

Basic Care är den enda hemtjänsten i Sverige som kan erbjuda läkare, sjuksköterska och sjukgymnast till våra brukare. Vi har nära samarbete med en vårdcentral för att kunna erbjuda helhetslösningar för våra kunder.


Vår omsorg

Våra ledord i arbetet är BAS - behörighet, ansvar, struktur. Våra budord i omsorgen är  livskvalitét i stunden, kontinuitet och flexibiltet.  

Livskvalitet för oss handlar om att lyssna och anpassa oss, både på lång och kort sikt. Skiner solen plötsligt varmt och livligt en tidig dag i april, så kan vi välja att gå en långpromenad istället för att till varje pris dammsuga varje vrå. 


Många språk och kulturer

Från starten av Basic Care har vi haft ambitionen att kunna erbjuda både rut-tjänster och hemtjänst till svenskar med olika etniska ursprung. Idag behärskar vi sju olika språk och har ännu fler kulturella identiteter ibland oss. Det är vi väldigt stolta över.

Här finns vi

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? 

Hör gärna av dig på:

E-post: info@basiccare.se

Telefon: 036-164442

Besök Basic Care hemsida 

Lediga tjänster

Skicka en spontanansökanTack! Vi har tagit emot din ansökan. Du får mail med mer information inom kort.