Hitta jobb

Värdet av mänsklig intelligens

För dig 

I takt med utveckling av teknik och AI (artificiell intelligens) gäller det att du vässar din mänsklig intelligens. På framtidens arbetsmarknad är det mjuka skills som empati, flexibilitet, teamwork, kreativitet och tålamod som står högst upp på önskelistan hos arbetsgivare i alla branscher. Läs artikel från World Economic Forum "Top 10 jobb skills of tomorrow". 

I vård och omsorg där du dagligen möter olika typer av människor och situationer får du en unik chans att träna dessa förmågor. Få andra typer av verksamheter ger dig samma möjlighet. Så vad väntar du på? Se till att fylla ditt CV med de kompetenser som gör dig hetast på arbetsmarknaden. Sommarjobba i vård och omsorg!

Och du, kanske viktigast av allt

Mänsklig intelligens ger inte bara värde för arbetslivet utan också för livet! Genom jobbet i vård och omsorg utvecklas och mognar du som person. Får perspektiv på tillvaron :). 

För ett hållbart samhälle

Att du har hög mänsklig intelligens är även värdefullt för hela samhället. Initiativet Inner Development Goals, där organisationer som Harvard, Google, Spotify och IKEA deltar, har nämligen tittat på vilka kompetenser som behövs för att vi ska nå FN:s hållbarhetsmål. Vilka tror du de lyfter? Just det, empati, mod och teamwork för att bara nämna några. Läs mer här.

Att bidra till ett hållbart samhälle är ännu en superstark anledning till att träna just dessa skills i vård och omsorg i sommar.