Annonsera

Hitta era drömkandidater till sommaren med oss!

Välkommen till Go Cares kampanjsajt ”Ett annat typ av möte” som skapats för att inspirera fler att sommarjobba i äldreomsorgen. Syftet är att väcka intresse och guida rätt profiler in i äldreomsorgen.

Forskning visar att vi mår bra när vi ses på riktigt. Ändå lägger vi i snitt 3-5 timmar på mobilen varje dag. I det digitala är olika generationer i helt olika rum.

Äldreomsorgen erbjuder en unik mötesplats. Det analoga mötet mellan generationer!

Med kampanjen "Ett annat typ av möte" vill vi visa att den som sommarjobbar i äldreomsorgen kommer få uppleva lyckan med att mötas!

I början av juni sände vi ett nationellt event för att välkomna vikarier till sektorn. Det bjöds på ett exklusivt musikframträdande med artistlegendaren Siw Malmkvist, senast i Så Mycket Bättre TV4 och stjärnskottet Nova Luther som kom till semi-final i Idol 2020. Medverkade gjorde också proffs från branschen, årsrika personer som har stöd i sin vardag, socialministern, en av Sveriges främsta hjärnforskare och många fler. Här kan du se eventet.

Möt upp ni också

Vi samverkar med arbetsgivare runt om i landet för att möta upp intresserade kandidater och tillsammans visa möjligheterna i äldreomsorgen. Vi blir hela tiden fler och fler. Vill ni också vara med? Hör gärna av er till Pernilla här nedan.

Kontakta oss

Pernilla Kristoffersson, Initiativtagare Go Care

E-post: pernilla.kristoffersson@seniorval.se
Mobil: 0708 800 669

Micael Dahlén Känn lycka

Känn lycka!

Möt lyckoforskaren
Micael Dahlén

Kollegor i äldreomsorgen

Dela lycka!

Möt kollegorna Mike och Amin