Så använder du Go Care

Go Care är en mötesplats för dig som är nyfiken på, eller redan har, ett jobb inom äldreomsorgen. I Go Cares kanaler kan du:

  • Bli inspirerad i din yrkesroll och karriär
  • Hitta jobb och arbetsgivare och se vad de erbjuder dig

Bli inspirerad i din yrkesroll och karriär

På sajten och i våra sociala kanaler låter vi dig träffa yrkeskollegor från hela Sverige som delar med sig av sina erfarenheter, ambitioner och hur de utvecklas inom sin profession. Du hittar även tips och guider för din karriärutveckling.

Du som redan upptäckt sektorn hoppas vi får inspiration i din yrkesroll och karriär. Du som är ny hoppas vi ska bli nyfiken att testa ett jobb i äldreomsorgen. 

Vi välkomnar alla att vara med och dela sina erfarenheter. Tillsammans bygger vi en äldreomsorg för alla oss som vill, kan och har hjärtat och hjärnan på rätt ställe. 

Häng med oss!

Hitta jobb och arbetsgivare och se vad de erbjuder dig

Inom äldreomsorgen finns många olika jobb och arbetsgivare. Vi vill att du ska kunna hitta de arbetsplatser som erbjuder det som är viktigt för dig på jobbet och i livet!

Låt symbolerna visa vägen

På jobbannonser och arbetsgivarpresentationer finns symboler som visar vad en arbetsgivare satsar extra mycket på för att du som medarbetare ska trivas, utvecklas och må bra. Några exempel är utbildning, extra förmåner, hälsa, digitala verktyg eller inga delade turer. När du är inne på en annons kan du klicka på symbolerna för att få information om på vilket sätt arbetsgivaren jobbar med just detta område. 


Du kan även använda symbolerna för att filtrera ditt jobbsök. Då matchas din sökning bara mot jobb som erbjuder det som är viktigt för dig. 


Välj jobb med omsorg!

Mer än bara snygga jobbannonser

Vi har medvetet satsat på att paketera jobbmöjligheterna i ett användarvänligt och levande format. Vi på Go Care tycker att branschen förtjänar det. Det ska var kul, snyggt och enkelt att navigera mellan olika jobb och kunna jämföra.


Vi fokuserar även på att arbetsgivare tydligt ska visa vad de erbjuder dig. Detta stärker dina möjligheter att ställa krav på att det efterlevs.


Go Cares jobbannonser och arbetsgivarpresentationer kan förhoppningsvis även inspirera fler i branschen att utvecklas som arbetsgivare. En äldreomsorg med många bra arbetsgivare ger ökade möjligheter för dig och framtida kollegor.


Jobbannonser och arbetsgivarpresentationer är baserade på intervjuer med arbetsgivaren och medarbetare som redan jobbar där.


Bevaka jobb

Vill du få tips när det finns jobb som matchar det du söker? Skapa en jobbevakning här. 


Hör av dig!

Har du frågor, idéer, tankar eller vill veta mer? Vi blir glada om du hör av dig!


FANNY FALKENBERG,

INITIATIVTAGARE

tel: 0708 800 670

Lämna gärna dina synpunkter

Om du hittar eventuella felskrivningar eller uppgifter du tycker är felaktiga så är vi tacksamma för varje synpunkt och åsikt i detta arbete.


Samarbeta med oss!

Go Care samarbetar med arbetsgivare som vill inspirera fler att välja ett jobb i äldreomsorgen och som aktivt jobbar med sitt medarbetarerbjudande.
Vill du veta mer? Mejla [email protected] eller läs mer här.