Dela

Värmdö kommun

En kort bussfärd från Stockholm välkomnas du till Värmdös vackra skärgårdsmiljö.

Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. 

Hälsa
Extra förmåner
Utbildning


Extra förmåner 

Friskvårdsbidrag 

Du som är provanställd eller tillsvidareanställd får en av Stockholms högsta friskvårdsbidrag om 2 500 sek/år. Via den digitala tjänsten Min friskvård betalar du dina aktiviteter via i mobilen eller genom friskvårdskuponger. På så sätt behöver du inte ligga ute med egna pengar.


Semesterväxla till extra lediga dagar  

Värmdö kommun erbjuder möjligheten att löneväxla semesterväxla till extra lediga dagar. Det innebär att du kan välja att byta ditt semester tillägg mot extra semester. 

Vi erbjuder även en möjlighet att löneväxla för extra pension, vilket innebär att en del av din lön varje månad dras av för att sättas in i en tjänstepensionsförsäkring. 
Hälsa och välmående

Oavsett om du behöver stöd privat eller i arbetet så erbjuder vi dig personalstöd. Det är en telefonlinje dit du kan ringa för kostnadsfri personlig rådgivning dygnet runt. Det kan till exempel handla om samlevnads-/relationsproblem, ekonomiska problem, andliga/existentiella problem, hälsa och livsstilsproblem eller personliga kriser.

Ditt ärende behandlas helt anonymt och konfidentiellt i förhållande till såväl arbetsgivare som samhället i övrigt.

Genom friskvårdspengen erbjuds du subventionerad träning och massage. I många verksamheter finns dessutom hälsoombud som stöttar och stimulerar dig och dina kollegor till hälsofrämjande aktiviteter.

Vi tillämpar rökfri arbetstid.
Utbildning

Fritidsstudiebidrag
Kanske finns det något du vill utvecklas lite extra inom? Som medarbetare i Värmdö kommun ger vi dig möjligheten att studera på fritiden, med ett bidrag på upp till 2000 kronor. Fritidsstudierna ska avse ämnen som ger dig ökade kunskaper eller färdigheter inom ramen för de ordinarie arbetsuppgifterna.

Kurser och utbildningar
För att vi alla ska stå på samma grund har vi obligatoriska webbutbildningar som du får gå som nyanställd. Utöver det kan du anmäla dig till fler kurser, utifrån önskemål och intresse. Om du vill studera vidare, försöker vi alltid lösa ett schema som går att kombinera med dina studier. Du kan ha i din utvecklingsplan att få testa fler delar av verksamheten.

Du behöver inte kunna allt för att söka till oss. För oss är det viktigaste att du vill lära dig och växa i din roll. Vi söker personer som vill göra skillnad för andra, och samhället i stort. Familjär stämning
 

Vi är en mänsklig organisation med förståelse för det privata. Våra enheter präglas av en familjär stämning.  Många av oss som arbetar i Värmdö kommun har gjort det i många år, och det är inte ovanligt att hoppa in för att jobba extra även efter pension. 

Hemlagad mat till medarbetare och omsorgstagare

Inom Värmdö kommuns äldreomsorg jobbar vi med en personcentrerad omvårdnad. Våra boenden har egna kök och våra kockar lagar maten på plats. Du som medarbetare har möjlighet att äta hemlagad mat till reducerat pris. 

Här arbetar du i en vacker i skärgårdsmiljö nära storstadspulsen. Värmdö kommun ligger bara 25 minuter pendling från Slussen. Vi erbjuder ett generöst friskvårdsbidrag, personalstöd, semesterväxling till extra lediga dagar och mycket mer. Vi arbetar även aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö och tillämpar rökfri arbetstid.

Värmdö kommuns äldreomsorg består idag av tre verksamheter – Djuröhemmet, Gustavsgården och hemtjänsten.

Läs mer om våra verksamheter på Seniorval.se:

Här finns vi

Kontakt

Vill du komma i kontakt med oss? 

Besöksadress
Skogsbovägen 9-11

E-post: varmdo.kommun@varmdo.se

Sociala medier

Lediga tjänster

Intresseanmälan