Dela

Lidingö stad

Välkommen till Lidingö stads äldreomsorg!

Vi är en engagerad arbetsgivare som ger dig många möjligheter. Här jobbar du i en naturskön omgivning nära storstan. Vi är en helt Silviahemcertifierad äldreomsorg. 

Hälsa
Ledarskap
Lokaler och omgivning
Utbildning


Hälsa

Du får ett friskvårdsbidrag om 2 000 kr/år och vi ordnar egna motionsaktiviteter. Utbildning

Alla våra verksamheter är certifierade via Silviahemmet. Det betyder att alla vi som arbetar inom äldreomsorgen får en gemensam utbildning i demensvård. Det märks på kvaliteten i vårt arbete att vi alla har kunskap om omsorg och bemötande, oavsett vad vi jobbar med. 

Vi erbjuder även mycket webbaserad utbildning samt interna utbildningar. Finns det något inom äldreomsorgen som du är extra nyfiken på, eller vill lära dig? Vi bidrar gärna till din utveckling. 
Ledarskap

Hos oss får du en chef som har gått utbildning i Utvecklande ledarskap som är en del av vårt ledarprogram Ledarlyftet. Vi tar tillvara på ditt driv och stöttar dig på bästa sätt.  Vi tror också att arbetet blir roligare om vi alla påverkar och är delaktiga. Därför har vi en medarbetarskapsutbildning, som vi kallar Medarbetarlyftet, som ger dig verktygen att ta ansvar och bidra till att utveckla din arbetsplats tillsammans med din chef.

Vi håller månatliga reflektionsstunder som leds av personal som har utbildats för just detta. Här stöttar vi varandra och lär oss av varandra.

Lokaler och omgivning
Alla våra enheter har moderna och fräscha lokaler där du har tillgång till vilorum och matsal.

Lidingö är en naturskön ö med många vackra promenadstråk, vattendrag och grönområden. Samtidigt har du nära till Lidingö centrum med ett stort utbud av butiker och tjänster. 

Till oss kommer många för att stanna! Vi ställer höga krav men ger alltid mycket tillbaka. Vi är en stor arbetsgivare med många olika verksamheter, vilket ger dig möjlighet att utforska olika roller och inriktningar inom Lidingö stad. Vi satsar helhjärtat på din utveckling.Lidingö stad lägger stor vikt vid hälsa och välbefinnande. Vi strävar efter välmående och hälsa i allt vi gör.

Vi är en helt Silviahemcertifierad äldreomsorg. Det innebär att alla som arbetar i Lidingö stads äldreomsorg är utbildade inom demensvård.

Vår värdegrund: Det goda mötet 

När du jobbar med oss utgår du ifrån vad vi kallar Det goda mötet. Vi vill att våra kunder ska känna sig välinformerade, delaktiga och bli lyssnade på. Du är nyckeln för till att vi ska lyckas. Ditt arbete spelar en avgörande roll i andra människors liv och våra kunder, med sina erfarenheter och olikheter, ger mycket tillbaka.   

Vi är en helt Silviahemcertifierad äldreomsorg. Det innebär att alla som arbetar i Lidingö stads äldreomsorg är utbildade inom demensvård.

Verksamheter: 

  • Hemtjänst
  • Dagverksamhet
  • Vård- och omsorgsboenden
  • Servicehus
  • Korttidsverksamhet och växelvård

Kollektivavtal? Ja

Arbetskläder? Ja 
Arbeta inom Lidingö Stad
Vill också du ha ett jobb som är till nytta och glädje för andra människor? Där du är med och formar hur vårt samhälle ska se ut i framtiden. Där du får vara ditt bästa jag. 

Vi satsar helhjärtat på utvecklande ledarskap och på dig som person. Med 2500 färgstarka kollegor inom 260 olika yrken, så behöver din vardag aldrig bli grå.

Här finns vi

Kontakt

Besöksadress:

Lejonvägen 15

181 82, Lidingö


Kontakta oss via kundcenter:

08-731 30 00

Öppettider vardagar: 08.00-16.30

omsorg.social@lidingo.se 


Besök hemsida

Sociala medier

Lediga tjänster