Dela

Kavat Vård AB

Kavat Vård skapar boende vi själva skulle vilja välja. Vi erbjuder allt från spa- och hotellprofil till språk- och kulturprofiler som till exempel arabisk, kurdisk, spansk och persisk. 

Våra värdeord är; Modig, Nyfiken och Pålitlig. 

Stämmer våra värdeord på dig? Då är du vår blivande kollega!


Karriärmål
Hälsa
Flexibilitet

 • Stor möjlighet att påverka din vardag och balansen mellan jobb och familj
 • Möjlighet att arbeta inom flera olika boendekoncept 
 • Stöd och nära samarbete med kollegor inom olika yrkesområden
 • Sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter har så kallad "Må bra-tid", 37-timmar som kan användas till olika friskvårdsaktiviteter varje årPå Kavat Vård får du möjligheter och stöd att utvecklas och växa i din roll och i karriären. Vi arbetar tillsammans för en god arbetsmiljö som ger dig möjlighet att få ihop hela livet med jobb, familj och fritid. 
Karriärmål

Varje år har vi ett samtal om din passion, dina drivkrafter och hur du vill utvecklas. Utifrån det kommer vi tillsammans fram till nya mål för året som kommer och hur du ska få möjlighet att utvecklas.

 • Du kan ingå i våra olika konceptarbetsgrupper
 • Få möjlighet att bli koordinator eller teamledare
 • Du kan även få möjlighet att bli verksamhetschef

Vårt mål är att du som medarbetare ska kunna utvecklas och göra karriär inom Kavat Vård.

Vi har nätverksträffar där vi möts och delar kunskap och utvecklar våra allt från måltider till aktiviteter eller demensomhändertagande. Hälsa

Hos oss är det viktigt att du mår bra. Arbetsmiljön är en av de absolut viktigaste frågorna för oss.

Hos oss får du friskvårdbidrag på 1000 kr som kan användas till antingen till friskvårdsaktivitet eller som skobidrag för arbetsskor. 

Sjuksköterskor, sjukgymnaster och arbetsterapeuter har så kallad "Må bra-tid" - 37 timmar som kan användas till olika friskvårdsaktiviteter. Flexibilitet 

För oss är en individanpassad schemaläggning ett sätt att ge dig makten över din vardag, och kunna arbeta på det sätt som fungerar för dig.  

Genom vårt digitala schemasystem ser du ditt schema i realtid. 

Jobbar du inte 100% har du där möjligheten att boka in dig på att jobba extra arbetspass.

Kavat Vård är känt för att vara snabbfotade och nytänkande. Att arbeta som legitimerad personal inom äldreomsorgen är ett ansvarsfullt uppdrag. 

Hos oss får du möjlighet att ge omsorg du tror på och är stolt över, ta egna initiativ och vara med och utveckla verksamheten. Du kan även söka dig mellan våra olika boenden.

Vi sätter människan i centrum

Vår vision är att varje människa ska få vara sig själv, och leva på sitt sätt, livet ut. Våra dagar anpassas efter våra boendes behov och önskemål, inte tvärtom. Här finns inga fasta väckningstider. Om du prioriterar bort disken en stund för att umgås med våra boende, då gör du helt rätt! 

Ditt fokus ska vara på våra boende där har vi också ett städföretag som städar alla allmänna ytor på våra boenden. Det sparar tid för Dig som du kan använda till att umgås, ta en promenad eller göra ett museum besök med våra boende.
Nära kollegor och ökad trygghet

Inom Kavat Vård är vi ett 40-tal kompetenta sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter och ca 400 undersköterskor. 
Med gemensamma team vill vi skapa en känsla där vi tillsammans arbetar för att våra boende, medarbetare och närstående ska känna sig trygga och veta att det alltid finns kompetent och duktig personal och kollegor på plats. 

Vi har satt stor vikt vid att alla chefer och ledare har lång erfarenhet av både ledarskap och jobba inom äldreomsorgen.

För oss är det viktigt att alla som jobbar hos oss har utbildning för sitt yrke och att legitimerad personal har en godkänd svensk legitimation.  

Den personliga lämpligheten för att arbeta inom äldreomsorgen har vi som en ledstjärna i alla våra rekryteringar.  


Vi döpte Kavat Vård efter Kajsa Kavat

Kavat Vård har fått sitt namn från sagan om Kajsa Kavat. Den lilla flickan, som när mormor bryter benet tar saken i egna händer, finner på råd och ställer sig på torget och säljer mormor polkagrisar. Alla vill handla av den söta ”lilla torggumman”. Precis som sagans Kajsa Kavat ska vi på Kavat Vård finna på  råd och lösningar på alla möjliga problem samt leverera de bästa vård- och omsorgslösningarna, med en kärleksfull relation till ”mormor”.

Kavat Vård grundades 2006. Vi är ett  vård- och omsorgsföretag som erbjuder högkvalitativ heldygnsomsorg, anpassad och utformad för äldre. 

  Livsstilskoncept - den äldre själv kan välja

  På Kavat Vård tycker vi att det är viktigt att den äldre får välja! Allt från vilket äldreboende, äldreboendets inriktning till vad som händer och sker i vardagen. 

  Vi driver äldreomsorgens ”Hilton”, Brahem på Östermalm, Birger Jarl med hotellkoncept i Vasastan, Björksätra som är ett sjukhem med ”all inclusive” i Skärholmen samt ett äldreboende med Spa-profil i Rimbo.

  Vi har även flera språk- och kulturprofilerade äldreboenden som  persiskt, arabiskt och ett för personer med rötter i latinamerika.


  Vårt äldreboende Krögaren i Rimbo har bastu, jacuzzi och simhall, och serverar vällagad god mat.  


  Kavat Vård i korthet: 

  • Verksamhet: heldygnsomsorg, äldreboende 
  • Organisationsform: Företag, egen regi  
  • Antal enheter: 9
  • Kollektivavtal? Ja 
  • Arbetskläder? Ja

  Här finns vi

  Kontakt

  Besöksdress:

  Birger Jarlsgatan 91, Stockholm

  Kontakta oss:

  08-580 047 00

  info@kavatvard.se


  Besök vår hemsida

  Sociala medier

  Lediga tjänster

  Skicka en spontanansökan  Tack! Vi har tagit emot din ansökan. Du får mail med mer information inom kort.