Dela

Kavat Vård AB

Hos Kavat Vård får du sätta människan i centrum! Vi skapar boende vi själva vill välja. Vi arbetar för att varje person ska få vara sig själv, och leva som den vill, livet ut. Våra livsstilsboenden har allt från spa- och hotellprofil till språk- och kulturprofiler såsom arabisk, spansk och persisk inriktning. 

Våra värdeord som alltid leder oss är; modig, nyfiken och pålitlig. Stämmer det på dig är du kanske en blivande kollega?

Karriärmål
Hälsa
Flexibilitet

 • En kreativ arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka 
 • Individuella utvecklingsplaner
 • Digitaliserade arbetssätt
 • Möjlighet att arbeta inom många olika boendekoncept 
 • Försäkrings- och pensionsförmåner som följer med kollektivavtal 
 • Våra boenden har olika koncept - till exempel spa, hotell, spansk  eller arabisk inriktning! Hitta en inriktning som intresserar just dig!

 • Satsning på HSL-team - så att du får stöd och nära samarbete med kollegor 
 • HSL-personal arbetar dagtid och endast veckodagarPå Kavat Vård får du verktyg och stöd att växa i din roll eller ta dig vidare i karriären. Vi satsar på en god arbetsmiljö och som medarbetare i omsorgen har du möjlighet att påverka ditt schema utifrån behov och önskemål. 

Mer om vårt erbjudande: 
Karriärmål

Årligen har vi ett samtal om din passion, dina drivkrafter och hur du vill utvecklas. Utifrån det kommer vi fram till hur vi lägger upp din kompetensutveckling. Kanske vill du gå en kurs, en webbutbildning, eller göra studiebesök på en annan verksamhet? 

 • Du som gillar att stötta och utveckla kollegor har möjlighet att söka dig till roller som koordinator eller ombud. 
 • För dig som vill fördjupa dig i ett specifikt område finns möjlighet att bli ansvarig för olika delar av vår verksamhet. 

På våra nätverksträffar möts alla från Kavat Vård inom samma specialområde. Här delar vi kunskap och utvecklar våra områden tillsammans. Det kan handla om allt från måltider till aktiviteter eller demens. 


Hälsa

Hos oss är det viktigt att du mår bra och känner dig trygg. Arbetsmiljön är en av de absolut viktigaste frågorna för oss.

För HSL-personal har vi så kallad "Må bra-tid" - 37 h timmar som du kan använda till friskvårdsaktiviteter. 
Flexibilitet 

För oss är en individanpassad schemaläggning ett sätt att ge dig makten över din vardag, och kunna arbeta på det sätt som fungerar för dig.  

Genom vårt digitala schemasystem ser du ditt schema i realtid. På några av våra boenden har vi infört ”självschemaläggning” med rätt till heltid. Det innebär att du som vill arbeta 37 timmar per vecka, har rätt att göra det. Du skapar själv ditt schema genom att välja de pass som du önskar arbeta under schemaperioden.

Hos oss får du möjlighet att ge omsorg du tror på och är stolt över, ta egna initiativ och vara med och utveckla verksamheten. Dessutom kan du söka dig mellan våra olika boenden. 

Vi sätter människan i centrum
Vår vision är att varje människa ska få vara sig själv, och leva på sitt sätt, livet ut. Våra dagar anpassas efter våra omsorgstagares behov och önskemål, inte tvärtom. Här finns inga fasta väckningstider, och om du prioriterar bort disken en stund för att ta dig tiden att umgås, då gör du helt rätt! 

HSL-team ger dig nära kollegor och ökar din trygghet

Inom Kavat Vård är vi ett 40-tal kompetenta sjuksköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster/fysioterapeuter. 
Med ett gemensamt HSL-team har vi försökt råda bot på en känsla som många HSL-medarbetare vittnat om - att allt hänger på dig, dygnets alla timmar, året runt. Här är några av fördelarna vi har velat uppnå:

 • Din chef har motsvarande profession som du själv, med mångårig erfarenhet från rollen på ett äldreboende. Vi tror att det skapar större förståelse för uppdraget.
 • Du kan ha semester och veta att en kompetent kollega håller ställningarna.
 • Du kan lita på att en kollega som kan företagets rutiner och sätt att dokumentera tar över om du blir sjuk.
 • Den som är ovan får handledning – inte bara av dig och andra kollegor i verksamheten, utan också av sin chef.
 • Det finns mycket goda möjligheter till en intern rörlighet och erfarenhetsutbyte.
 • Gemensam kompetensutveckling.


Vi döpte Kavat Vård efter Kajsa Kavat

Kavat Vård har fått sitt namn från sagan om Kajsa Kavat. Den lilla flickan, som när mormor bryter benet tar saken i egna händer, finner på råd och ställer sig på torget och säljer mormor polkagrisar. Alla vill handla av den lilla söta ”lilla torggumman”. Precis som sagans Kajsa Kavat ska vi på Kavat Vård finna på  råd och lösningar på alla möjliga problem samt leverera de bästa vård- och omsorgslösningarna, med en kärleksfull relation till ”mormor”.

Kavat Vård grundades 2006. Vi är ett  vård- och omsorgsföretag som erbjuder högkvalitativ heldygnsomsorg, anpassad och utformad för äldre. 

  Livsstilskoncept - så den äldre själv kan välja

  På Kavat Vård tycker vi att det är viktigt att den äldre får välja! Allt från vilket äldreboende, äldreboendets inriktning till vad som händer och sker i vardagen. 

  Vi driver äldreomsorgens ”Hilton”, Brahem på östermalm, Birger Jarl med hotellkoncept i Vasastan, Björksätra ett sjukhem med ”all inclusive” i Skärholmen samt ett äldreboende med Spa-profil i Rimbo.

  Vi har även flera språk- och kulturprofilerade äldreboenden som  persiskt, arabiskt och ett för personer med rötter i latinamerika.


  Vårt äldreboende Krögaren i Rimbo har bastu, jacuzzi och simhall, och serverar vällagad god mat.  


  Kavat Vård i korthet: 

  • Verksamhet:  heldygnsomsorg, äldreboende 
  • Organisationsform: Företag  
  • Antal enheter: 10
  • Kollektivavtal? Ja 
  • Arbetskläder? Ja

  Här finns vi

  Sociala medier

  Lediga tjänster

  Skicka en spontanansökan  Tack! Vi har tagit emot din ansökan. Du får mail med mer information inom kort.