Dela

Kavat Vård AB

Hos Kavat Vård får du sätta människan i centrum och vi skapar boende vi själva vill välja. Vi arbetar för att varje person ska få vara sig själv, och leva som den vill, livet ut. Våra livsstilsboenden har allt från spa- och hotellprofil till språk- och kulturprofiler såsom arabisk, spansk och persisk inriktning. 

Våra värdeord som alltid leder oss är; modig, nyfiken och pålitlig. Stämmer det på dig är du kanske en blivande kollega?

Karriärmål
Hälsa
Flexibilitet

Höjdpunkter

 • En kreativ arbetsplats där du får stor möjlighet att påverka 
 • Individuella utvecklingsplaner
 • Digitaliserade arbetssätt
 • Möjlighet att arbeta inom många olika boendekoncept 
 • Försäkrings- och pensionsförmåner som följer med kollektivavtal 

Snabba fakta

 • Verksamhet:  heldygnsomsorg, äldreboende 
 • Organisationsform: Företag  
 • Antal enheter: 
 • Kollektivavtal? Ja 
 • Arbetskläder? Ja

Hos oss får du möjlighet att ge omsorg du tror på och är stolt över, ta egna initiativ och vara med och utveckla verksamheten. Dessutom kan du söka dig mellan våra olika boenden. 

Vår vision är att varje människa ska få vara sig själv, och leva på sitt sätt, livet ut. Våra dagar anpassas efter våra omsorgstagares behov och önskemål, inte tvärtom. Här finns inga fasta väckningstider, och om du prioriterar bort disken en stund för att ta dig tiden att umgås, då gör du helt rätt! 

På Kavat Vård får du verktyg och stöd att växa i din roll eller ta dig vidare i karriären. Vi satsar på en god arbetsmiljö och som medarbetare i omsorgen har du möjlighet att påverka ditt schema utifrån behov och önskemål. 

Mer om vårt erbjudande: 


Utveckling

Årligen har vi ett samtal om din passion, dina drivkrafter och hur du vill utvecklas. Utifrån det kommer vi fram till hur vi lägger upp din kompetensutveckling. Kanske vill du gå en kurs, en webbutbildning, eller göra studiebesök på en annan verksamhet? 

 • Du som gillar att stötta och utveckla kollegor har möjlighet att söka dig till roller som koordinator eller ombud. 
 • För dig som vill fördjupa dig i ett specifikt område finns möjlighet att bli ansvarig för olika delar av vår verksamhet. 

På våra nätverksträffar möts alla från Kavat Vård inom samma specialområde. Här delar vi kunskap och utvecklar våra områden tillsammans. Det kan handla om allt från måltider till aktiviteter eller demens. 


Hälsa

Hos oss är det viktigt att du mår bra och känner dig trygg. Arbetsmiljön är en av de absolut viktigaste frågorna för oss. 


Flexibilitet 

För oss är en individanpassad schemaläggning ett sätt att ge dig makten över din vardag, och kunna arbeta på det sätt som fungerar för dig.  

Genom vårt digitala schemasystem ser du ditt schema i realtid. På några av våra boenden har vi infört ”självschemaläggning” med rätt till heltid. Det innebär att du som vill arbeta 37 timmar per vecka, har rätt att göra det. Du skapar själv ditt schema genom att välja de pass som du önskar arbeta under schemaperioden.

Här finns vi

Lediga tjänster

Skicka en spontanansökanTack! Vi har tagit emot din ansökan. Du får mail med mer information inom kort.